Våren – Bästa tiden!

Ljusterökören har en trevlig vårplan med olika framträdanden. Att sjunga på gudstjänster är ofta en viktig del av körverksamheten eftersom det ger möjlighet att bidra till kyrkans musikliv och sprida glädje och inspiration till församlingen.

Valborgsmässoafton är en annan viktig högtid där körer ofta framträder med vårsånger och hymner. Det kan vara en mycket speciell upplevelse att sjunga utomhus i den friska vårluften.

En vårkonsert är också ett populärt evenemang för kören. Där kan vi visa upp repertoar och bjuda in andra musikgrupper eller solister att delta i konserten. Det är också en chans för oss att bjuda in publik och samla in pengar för att stödja körverksamheten.

Att göra en utflykt till Ingmarsö är en trevlig och avkopplande upplevelse.
Att sjunga i det fina gamla missionshuset är en alldeles speciell upplevelse.

Sammanfattningsvis är Ljusterökörens planer för våren både varierade och spännande. Detta ger kören möjlighet att sprida glädje och musik till en bredare publik samtidigt som medlemmarna kan ha kul tillsammans och utveckla sina sångkunskaper.